0 - kr

Denna beskrivning är applicerbar för de flesta pumpar, t.ex. alla (som vi känner till) från LX Whirlpool, Aqua-Flo, Waterway, med flera.

För att montera och demontera pumphuset så behöver du:

  • Ta bort fronten på pumphuset.
  • Ta bort impellern. Den skruvas normalt av/på axeln med vanlig högergänga. Det brukar sitta ett mejselspår i axeln vid fläkten som kan användas för att hålla axeln stilla.
  • Ta loss skruvarna/bultarna som håller pumphuset på plats. Det är normalt 4 skruvar/bultar. På en del pumpar behöver man ta bort fläktkåpan för att komma åt skruvarna som håller fast pumphuset.

Det ni behöver tänka på innan ni beställer / byter pumphus är att mäta avstånd mellan fästpunkterna. Sedan är det givetvis viktigt att ha samma dimensioner och placering på anslutningarna på det nya pumphuset. Se Frame size / ram storlek på motor/pumphus för mer information.

De pumphus vi levererar (om inget annat specificeras) består av pumphus, impeller och axeltätning.

OBS! Tänk även på att kolla upp storleken på impellern. Det är inte ovanligt att en pump som har en motor på 2hk har en impeller som är specad som 3 eller 4hk!

Något som är oklart? Ring oss!

0708 - 12 20 12

VÅR VISION

Vår vision ar att erbjuda dig kvalitativa produkter och samtidigt hålla ett bra pris. När du gör ett köp hos oss garanteras du en trygg och saker affär!

OM OSS

Villa Sweden AB Markgatan 21 29432 Solvesborg

Tel: 0708 - 12 20 12

Email: info@villaspa.se

Org. Nr: 556836-2262

BEALA SÄKERT

Vi stödjer Svea (Faktura, Delbetalning, mm), Swish samt Stripe.
© Villa Spa - All Rights Reserved
phone