Fri frakt från 1000 kr!
Betala med faktura/swish/kontokort!
Rabattkod i kassan - villaspa ger dig 5%
Frågor? Maila eller ring oss!
0 KR

Your Cart

Secure checkout

Vanliga fel på spabad - här kommer vi samla information om hur man kan felsöka sitt spabad. Syftet är att man snabbare ska kunna konstatera vad felet är och kunna hitta de delar som behövs för att åtgärda problemet.

Tänk på att majoriteten av el-relaterade fel i ett spabad räknas som fast elinstallation och att arbeta med fasta elinstallationer kräver en behörig elektriker enligt Elsäkerhetsverkets regler!

Vår erfarenhet är att det råder stor brist på servicetekniker specialiserade på spabad i Sverige. Om ni inte får tag i någon (inom rimlig tid) som kan hjälpa er, så rekommenderar vi att ni tar kontakt med någon kompetent elektriker eller i vissa fall VVS-tekniker och hör om de kan hjälpa er att reparera ert spabad.

Ett litet tips från oss till er... Väldigt många som vi har kontakt med har inte tänkt på att kontakta sitt försäkringsbolag gällande kostnader för att reparera sitt spabad. Vår uppfattning är att många försäkringsbolag ofta tar delar av kostnaden på hemförsäkringen, dock med åldersavdrag. Tänk på att det gäller kostnader för både arbetet och materialet!

Felsökningsguider

Exempel på vad vi kan hjälpa er med för delar

Vi har reservdelar till Spabad, Bubbelbadkar och Swimmingpool. Några exempel av det som vi säljer mest av är: vattenpumpar, poolpumpar, värmare, styrboxar, styrpaneler, rördelar och slang, pumphus, axeltätningar, värmeelement. Kolla i huvudkategorierna för ännu mer alternativ.

Vi har reservdelar från de flesta tillverkarna, såsom Balboa, LX Whirlpool, Waterway, Aqua-Flo by Gecko, AeWare by Gecko, Laing, Sirem, ESPA, Davey Spa Power, CG Air Blowers, DXD Motor Company, HydroAir, och många fler.

Om du inte hittar det du letar efter, kontakta oss så hjälper vi dig!Kvalitet till rätt pris och snabba leveranser!

När du gör ett köp hos oss garanteras du en trygg och säker affär!

OM OSS

Villa Spa Sweden AB
Industrivägen 9
29439 Sölvesborg

Org. Nr: 556836-2262

Tel: 0456-405566Email: info@villaspa.se

BETALA SÄKERT

Betala säkert med t.ex. faktura, kontokort, swish mm via Svea!
© Villa Spa - All Rights Reserved
cartphonemagnifiercross