0 - kr

1 Hur behandlar vi din personliga information?

Vi på Villa Spa Sweden AB värnar om din personliga integritet och eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna integritetspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder din personliga information i vår webbutik. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande.

Vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter och det är därför viktigt att du läser och förstår vår integritetspolicy innan du använder våra tjänster. Du kan alltid kontakta oss på info@villaspa.se om du har några funderingar.

När du handlar från en webbutik, vår eller någon annan, så lämnar du ifrån dig information om dig själv. Var du bor, vilken e-postadress du har och vad du handlar.

Grunden i allt vi gör är att behandla våra kunder som vi själva vill bli behandlade. Det gäller även när det kommer till information.

Vi hoppas att du känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter och vill fortsätta handla hos oss!

2 Vilka är vi?

Villa Spa Sweden AB
Markgatan 21
29432 Sölvesborg
Sverige

Org. nummer: 556836-2262
Vår webbplatsadress är: https://www.villaspa.se
Telefon: 0708 - 122012

3 GDPR - Dina Rättigheter

GDPR (General Data Protection Regulation) är en EU-förordning som reglerar hur vi får behandla personuppgifter. Den ersätter PUL (personuppgiftslagen) från och med 2018-05-25.

Du kan läsa mer om lagen och dina rättigheter på Datainspektionens hemsida.

3.1 Sammanfattning av vår informationshantering

Vi samlar in så lite information som möjligt. Den information vi samlar in är den information som krävs för att kunna fullgöra vårt åtagande mot dig och för att du ska kunna fullgöra ditt åtagande mot oss (alltså betala för din beställning).

Vill du beställa mot faktura så måste vår samarbetspartner Svea ha ditt personnummer. Bara då kan du få dina varor hemskickade mot faktura. Vi hanterar INTE ditt personnummer hos oss.

När du betalar med kort krävs det att du uppger ditt kreditkortsnummer. Det går via en säker server och hanteras, beroende på vilken betalningsmetod du valt (Svea, Stripe eller PayPal). Vi hanterar INTE ditt kortnummer hos oss.

När du betalar med Swish så lagras ditt mobilnummer i banken för att kunna spåra betalningen.

Dessutom behöver vi såklart veta vilka produkter du beställer, din adress för att kunna leverera varorna till dig samt kontaktuppgifter såsom email/telefonnummer för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information och så vidare.

Om du kontaktar oss med frågor (via email, telefon, chat, mm) om produkter eller något annat, så sparar vi undan informationen samt dina kontaktuppgifter för att kunna följa upp och hjälpa dig vid framtida förfrågningar.

3.1.1 Hur använder vi den här informationen?

Vi använder informationen för att expediera din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig om du begärt det. Vill du inte längre ha information från oss så kan du enkelt via en länk i informationsmailet avbeställa vidare informationsbrev och kommer då aldrig bli kontaktad av oss igen.

3.1.2 Varför sparar vi informationen?

Vi sparar information av bokföringstekniska skäl. Vi behöver kunna redovisa underlag för skattemyndigheten. Du kan skapa konto på www.villaspa.se och se dina tidigare beställningar.

3.1.3 Övrig information

3.1.3.1 Kommentarer och recensioner

Om du lämnar kommenatarer på vår webbplats så sparas uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt din IP-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

3.1.3.3 Kontaktformulär

Om du lämnar oss ett meddelande via något av våra kontaktformulär kommer det att sparas i databasen samt skickas som email till oss.

3.1.3.4 Cookie-filer

Vi använder cookies. Det gör vi för att din användarupplevelse ska bli bättre.

Vi använder Googles tjänster "Google Analytics" och "Google Remarketing". Även dessa tjänster använder cookies. Här kan du läsa mer om vad det betyder för dig.

Vi använder Facebooks tjänster Facebook Pixel.

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

3.1.3.5 Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar/produkter på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

3.2 Dina rättigheter

Du har flera rättigheter i och med GDPR. Du har rätt:

  • bli bortglömd/raderad
  • till registerutdrag
  • att få eventuella uppgifter rättade
  • till dataportabilitet
  • att återkalla ditt samtycke för behandling av uppgifter
  • att inge eventuella klagomål angående behandlingen av personuppgifter til Datainspektionen

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på info@villaspa.se.

3.3 Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

3.4 Vilka system hamnar dina uppgifter i?

När du handlar hos oss går din order igenom flera steg för att vi ska kunna behandla och skicka dina varor till dig.

Följande system/leverantörer jobbar vi med och din information kan komma att behöva behandlas av några av dessa.

  • WordPress/Woocommerce - vår ehandelslösning. Installationen hostas hos Oderland.se
  • Fortnox - vårt fakturerings- och bokföringssystem
  • Betalningar
    • Svea Ekonomi - om du betalar via Svea Ekonomi
    • Stripe - om du betalar med kontokort via Stripe
    • Swedbank - om du betalar med Swish eller betalar direkt till oss
    • PayPal - om du betalar med PayPal
  • Frakter
    • Fraktjakt - agerar proxy mot flera olika fraktbolag så de flesta av våra ordrar går via Fraktjakt
    • DHL - om vi skickar din leverans med DHL (vilket vi gör i 9 fall av 10)
    • UPS - om vi skickar din leverans med UPS
    • PostNord - om vi skickar din leverans med PostNord
    • FedEx - om vi skickar din leverans med FedEx
    • DB Schenker - om vi skickar din leverans med DB Schenker
  • Gmail - här lagras vår email, vilket innebär all kommunikation ni har med oss
  • Facebook - om du gillar något inlägg, skriver någon kommentar eller chattar med oss via vår Facebook sida, så sparas dina uppgifter hos Facebook
  • Instagram - om du gillar något inlägg, skriver någon kommentar eller chattar med oss via vår Instagram sida, så sparas dina uppgifter hos Instagram
  • Youtube - om du gillar eller kommentarer en video vi lägger upp så sparas dina uppgifter hos Youtube

Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan (utom ovan nämnda som krävs för att fullgöra vårt åtagande mot dig). Undantag görs om vi av någon anledning är tvingade enligt lag eller domstolsbeslut.

3.5 Dataskyddsansvarig

Vår VD (Tobias Gårdner) är dataskyddsansvarig och ansvarar för att alla medarbetare är insatta i hur vi bearbetar information. Vill du ta kontakt med vår dataskyddsansvarig kan du maila till info@villaspa.se.

Något som är oklart? Ring oss!

0708 - 12 20 12

VÅR VISION

Vår vision ar att erbjuda dig kvalitativa produkter och samtidigt hålla ett bra pris. När du gör ett köp hos oss garanteras du en trygg och saker affär!

OM OSS

Villa Sweden AB Markgatan 21 29432 Solvesborg

Tel: 0708 - 12 20 12

Email: info@villaspa.se

Org. Nr: 556836-2262

BEALA SÄKERT

Vi stödjer Svea (Faktura, Delbetalning, mm), Swish samt Stripe.
© Villa Spa - All Rights Reserved
phone