Fri frakt från 1000 kr!
Betala med faktura/swish/kontokort!
Rabattkod i kassan - villaspa ger dig 5%
Frågor? Maila eller ring oss!
0 KR

Your Cart

Secure checkout

Vi har reservdelarna du behöver till ditt Spabad och din Pool, till exempel vattenpumpar, poolpumpar, värmare, styrboxar, paneler & kompletta kontrollsystem, slangar & kopplingar, pumphus, axeltätningar, värmeelement och mycket mer. Använd menyn eller sökfunktionen för att hitta bland produkter och kategorier!

Vi kan hjälpa dig att få fram reservdelar till de flesta spa-märken på marknaden, tex Dynasty, Sundance, Jacuzzi, Winer, Dimension One, mm. Det spelar oftast ingen roll om du köpt ditt spabad på t.ex. Folkpool, Poolkungen, Spa och Bad, Pool Team, Bauhaus eller något annat ställe. I 95% av fallen sitter det samma komponenter under huven och vi kan hjälpa er att hitta det ni behöver!

Vi har reservdelar från många olika leverantörer, till exempel Balboa, LX, Waterway, Aqua-Flo, Gecko, Laing, Sirem, ESPA, Davey Spa Power, ACC, med mera. Via Svea erbjuds flera olika betalsätt både till privatpersoner och företag. Absolut vanligast är köp på faktura, vilket innebär att ni inte betalar förrän ni fått er leverans!

Vi håller ner våra omkostnader och kan därför erbjuda Dig som kund våra produkter till väldigt konkurrenskraftigt pris! Vi har som målsättning att vara bland de billigaste i Sverige! Hittar ni samma produkt billigare hos något annat bolag så säg till oss! Undrar du över hur vi kan hålla så låga priser? Vi ligger på ett begränsat lager med bara de artiklar som säljs mest och alla övriga artiklar plockar vi från levernatörer i Europa för att få snabb leverans till Dig som kund! Vi räknar med att kunna leverera inom 7-10 arbetsdagar när vi inte har det på lager!

I nuläget är majoriteten av produkterna i vår webshop till spabad men vi vidgar vårt utbud vad gäller utrustning till swimmingpool hela tiden. Tveka inte att kontakta oss om det är något speciellt ni är ute efter så ska vi undersöka om vi kan tillhandahålla det!

Gilla oss på Facebook så får du de senaste nyheterna automatiskt! Om du inte hittar det du söker på vår webshop, ring eller maila oss - vi kan i de flesta fall få fram det som behövs! Undrar du över något? Du når oss på telefon 0456-405566 eller email info@villaspa.se.

Representerar du ett företag som reparerar eller säljer vidare produkter som vi har? Kontakta oss för att sätta upp ett återförsäljarkonto, så får ni rabatt från er andra beställning!

Villa Spa Sweden AB
Industrivägen 9
294 39 Sölvesborg
SWEDEN

0456-405566
info@villaspa.se

https://www.villaspa.se
Org. nr: 556836-2262
Moms nr: SE556836226201Kvalitet till rätt pris och snabba leveranser!

När du gör ett köp hos oss garanteras du en trygg och säker affär!

OM OSS

Villa Spa Sweden AB
Industrivägen 9
29439 Sölvesborg

Org. Nr: 556836-2262

Tel: 0456-405566Email: info@villaspa.se

BETALA SÄKERT

Betala säkert med t.ex. faktura, kontokort, swish mm via Svea!
© Villa Spa - All Rights Reserved
cartphonemagnifiercross