Om oss

Vi har reservdelarna du behöver till ditt Spa och din Pool, till exempel vattenpumpar, poolpumparvärmare, styrboxar, paneler & kompletta kontrollsystem, slangar & kopplingar, pumphus, axeltätningar, värmeelement och mycket mer. Använd menyn för att hitta bland produkt kategorierna eller använd sökrutan för att hitta det du söker!

Vi har reservdelar från många olika leverantörer, till exempel Balboa, LX, Waterway, Aqua-Flo, Gecko, Laing, Sirem, ESPA, Davey Spa Power, ACC, med mera. Förmånliga villkor – Vi fakturerar alla köp inom Sverige och frakt till utlämningsställe bjuder vi på vid beställningar över 1000 kr! (Vid beställningar utanför Sverige appliceras förskottsbetalning och speciella fraktkostnader.)

Vi håller ner våra omkostnader till ett minimum och kan därför erbjuda Dig som kund våra produkter till väldigt konkurrens kraftigt pris! Vi har som målsättning att vara billigast i Sverige! Hittar ni samma produkt billigare hos något annat bolag så säg till oss! Undrar du över hur vi kan hålla så låga priser? Vi ligger på ett begränsat lager med bara de artiklar som säljs mest och alla övriga artiklar plockar vi från levernatörer i Europa för att få snabb leverans till Dig som kund! Vi räknar med att kunna leverera inom 7-10 arbetsdagar när vi inte har det på lager!

Representerar du ett företag som reparerar eller säljer vidare våra produkter? Kontakta oss innan ni lägger er order så får ni återförsäljarrabatt! Idag är fokus i web-shoppen på reservdelar till Spa men vi vidgar vårt utbud och ska ta in mer till Pooler också. Tveka inte att kontakta oss om det är något speciellt ni är ute efter så ska vi undersöka om vi kan tillhandahålla det!   Villa Spa Sweden AB har som  målsättning att sälja högkvalitativa produkter till bästa pris! Vårt fokus är på reservdelar till spa och pool, t.ex. luft- och vattenpumpar, värme-element, ozongenerator, med mera.

Gilla oss på Facebook så får du de senaste nyheterna automatiskt! Vi kan hjälpa dig att få fram reservdelar till de flesta spa-märken på marknaden, tex Dynasty, Sundance, Jacuzzi, Winer, Dimension One, mm. Om du inte hittar det du söker på vår webshop, ring eller maila oss – vi kan i de flesta fall få fram det som behövs! Undrar du över något? Du når oss på telefon 0708-122012 eller email info@villaspa.se.

Villa Spa Sweden AB
Markgatan 21
294 32 Sölvesborg
SWEDEN

Telefonnummer0708 – 12 20 12
Emailinfo@villaspa.se
Hemsidawww.villaspa.se
Organisationsnummer556836-2262
MomsregistreringsnummerSE556836226201